Αυτή η συνταγή είναι απίστευτα απλή (φυσικά με κάψουλες κρέμας N2O) και είναι ένα υπέροχο αλμυρό γεύμα για ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν κάτι νόστιμο, αλλά δεν έχουν πολύ χρόνο στην κουζίνα. Η προετοιμασία διαρκεί λιγότερο από μισή ώρα και αρκεί για περίπου 8-10 άτομα. Μπορείτε επίσης να το διατηρήσετε στο ψυγείο για έως και 4 ημέρες χωρίς να χαλάσει. Το αέριο διξείδιο του αζώτου από τον φορτιστή κρέμας διξείδιου του αζώτου παρατείνει τη διάρκεια ζωής της κρέμας, γι' αυτό θα πρέπει να την φορτίσετε πριν την αποθήκευση.
Λίστα υλικών
250 γρ. πλυμένες και καθαρισμένες συκωταριές κοτόπουλου
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Μισό κουταλάκι πιπέρι
Αλάτι
2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου
100 ml διπλής κρέμας
23 φέτες Graham ή τρίγωνα τοστ
Μαρμελάδα φραγκοστάφυλου (προαιρετική επικάλυψη)
Στραγγισμένες κάππαρες
Καθαρίστε τις ολόκληρες συκωταριές κοτόπουλου και αφήστε τις στην άκρη. Ζεστάνετε ένα ρηχό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τις συκωταριές.